streda 5. novembra 2008

rozhovor


Jak na Richieho???

Rihanna je pro Richieho jeho vysněná dívka. "Protože je sebevědomá a má svůj osobitý styl!"

Krátké sukně Ukazují hodně nohou! To je sexy!

Žabky nesmí chybě u perfektního plážového vzhledu...

Náušnice docela velké náušnice v hip hop stylu jsou podle Richieho na dívkách báječné!

Šperky tento rok v módě letí: míchání zlata stříbra! Doteď něco nemyslitelného!

Bikiny potisky jsou out! Richie na holkách raději vidí jednobarevné bikiny.

Richie v US5 v totální ideál dívek! Exklusivně v Yeah! Prozradil, jaká musí být jeho vysněná dívka!

Konečně je tu ta chvíle a začalo svítit sluníčko a už zase tu je to správně horko! Šíří se dobrá nálada! Většinou všichni jsou sami. Také pro Richieho (19) z US5 jsou flirty a zábava opět docela vysoko na jeho seznamu. Prozradil nám exklusivně, jak má vypadat jeho vysněná dívka...

Jak moc důležitý je pro tebe styl u dívek??

Richie: Myslím si, že to je superdůležitý, když si holky váží upraveného vzhledu. Nemusím říkat, že nosí drahé oblečení - má být prostě sebevědomá a působit pozitivně! Prostě cool! Někdy se kouknu už na držení těla, jestli se dívka dobře cítí....

Který styl oblékání ti nejde vůbec po chuti?

Richie: Minulé léto v módě trička s docela hodně třpytivými kameny. Už se mi to nelíbí! Hodně třpytění jen nervuje. Už je to teď méně. Také co už nemůžu vidět, jsou dívka v bikinách s potisky. Myslím si, že jednobarevné bikiny jsou o hodně žhavější. Není to tak přehnané. Mám to stejně raději bez toho, když dívka nosí spíše plážový styl než když se ze sebe dělá okouzlující holku a nechá líčení stranou...

Které aktuální módní trendy uznáváš?

Richie: To co je právě nové, to je míchání zlaté a stříbrně barvy. Jako šperk nebo natištěné na tričkách nebo džínách! Vypadá to super! A docela žhavý jsou roztrhaný džíny! U holek nejraději na zadku. To bylo už před pár roky totálně módní a zase se to vrací! Stejně si myslím, že styl starých škol se vrací. Také skupinová trička. Miluju např. Bílá trička hip-hopových skupin a na kterých je v řadě DMC. Skutečně cool! Že se to hodí i k holkám! A všechno v hodně pestrých barvách. Černá je v létě out!

Co musí tvoje letní vysněná holka bezpodmínečně mít?

Richie: Takové docela velké náušnice. Ty nosí moje oblíbená zpěvačka Rihanna. Je to extréme žhavý, protože to je dotyk Jižní Ameriky! Co má taky rád, jsou velké sluneční brýle. Ale obzvláště skvělý si myslím, že jsou vlastnoručně udělaný design na tričkách. V USA to je právě totálně IN. Roztrhají svoje topy, pak svazují cáry zase dohromady nebo je sami pomalují! Myslím si, že to je hodně pěkný, když se ukazuje kreativita a něco se udělá jedinečně! To je hodně sexy!

Kolik kůže ti smí dívka ukázat?

Richie: Hodně. Rád koukám se na krátké džínové sukně, krátká trička a žabky. Je tu léto, které bude totálně horké!

rozhovor

O US5 bolo dlho ticho - teraz sú späť! V interview hovoria o svojom živote, boybande a ex-členovi Mikelovi.
Vo vašich listoch je počuť zúfalstvo - zabudli US5 na svojich fanúšikov v Rakúsku? Celkom určite nie! Ich aktuálny singel - "Round & Round" je predkrmom tretieho albumu. Do jeho vydania chalani uverejnili nové DVD - "US5 on Holiday". Všetky témy, ktoré sa točia okolo US5 sú rozobraté v rozhovore.


Čo ste robili v posledných mesiacoch?

Jay: Boli sme hlavne v štúdiu, aby sme dokončili náš nový album: "Around the world". jeho premiéra bue koncom leta - a to súčasne na celom svete!
Chris: Tentokrát sme neboli v takom časovom strese ako pri prvom albume.

Kedy ste začali nahrávať?

Richie: Vo februári. Naša hudba napreduje rovnako ako naša skupina. Keď može skupina vydať druhý album, je to šťastie. Vydanie tretieho albumu už môže svedčiť o tom, že skupina bude prinášať dobré výsledky stále. Sme preto na seba veľmi pyšní.
Jay: Veľa ľudí o nás hovorilo ako o skupine s jedným hitom. Vždy som si myslel, že čím dlhšie sa človek drží v hudobnom biznise, tým väčšiu úctu a dôveru si získa. Je to celkom inak! Ľudia Vás chcú o to viac potopiť a mať dvôvod Vás nenávidieť.

Povedal Vám už tiež niekto, že ste preňho príjemným prekvapením vzhľadom na predskudky týkajúce sa boybandov?

Chris: Keď robíme interview, často nám hovoria: "Myslel som, že ste arogantní, ale ste fajn chalani." Každý žije s predsudkami, iba sa o nás verejne diskutuje.

Máte ešte kontakt s Mikelom?
Jay: Nebudeme nikoho klamať a hovoriť, že sme šťastná rodina. Naša spolupráca sa vyvinula jednoducho tak, že Mikel sa rozhodol robiť sólo kariéru. Nie že by sme ho za to nenávideli, ale namáme s ním kontakt. Keď to bude potrebné, môžeme si to prediskutovať. Každý ide svojou cestou.

Vince, už si si zvykol na skupinu?
Vince:
Chvíľu to trvalo. Jeden deň som ešte normálne pokojne žil a na druhý deň som sa dostal do skupiny. Všetci už majú kopu skúseností, od začiatku žali úspechy. Bolo ťažké to celé zvládnuť. Pracujem tvrdo a som sťastný, že môžem byť členom US5.
Chris: My sme taktiež začínali v mladom veku, takže sa vieme vžiť do jeho situácie. Vždy sa mu snažíme pomôcť a poradiť mu.

Ako to u Vás vyzerá s priateľkami? Nová známosť?
Izzy:
Všetci sme stále single, samozrejme okrem Jaya. A využívame každú chvíľu na flirtovanie, robíme to radi - hlavne Vince (všetci sa smejú).
Vince: Raz som si vypýtal telefónne číslo od ženy, ktorá bola asi o desať rokov staršia ako ja. Nedala mi ho, ale myslím, že človek by mal skúsiť šťastie, keď sa mu niekto páči.
Jay: Či je niekto vo vzťahu alebo nie - vždy môže flirtovať! Ale vždy musí vedieť, kde sú hranice, aby svojho partnera nezranil. Aj keď človek dostane chuť na inom mieste, jesť môže vždy doma.
Izzy: ...alebo si môže sem tam odskočiť a dať si jednohubku (smiech).

Nedávno ste boli v Anglicku na pár koncertoch na podporu skupiny Boyzone...

Izzy: Je to cool, pretože oni sú jedným z boybandov, ktoré boli senzáciou v 90-tych rokoch. Preto bolo zaujímavé byť s nimi na turné. Milujem "No Matter What".
Jay: Mojimi hrdinami boli New Kids On The block a teším sa, že odštartovali svoj comeback. Ale aj tak sa mi nepáči trend, že skupiny ako Take That, Backstreet Boys a pod. sú opäť spolu. Mnohým nejde o hudbu, ale o peniaze.

Čo si myslíte o novej skupine Jonas Brothers?
Chris:
Počúvame novú hudbu a je napínavé sledovať ako prichádza nový boyband. Najväčšou výzvou je, že hneď nezmiznú zo scény. Úprimne povedané, každý boyband má svoje miesto, ale je nutné si najskôr získať svojich fanúšikov.

Ste zrejme smutní, že ste tento rok nezískali cenu Xpress-Penguin...
Jay: Totálne! Naši rakúski fanúšikovia sa zrejme cítia zanedbaní. Mali sme veľmi nabitý program, ale rakúsky fanúšikovia sú pre nás veľmi dôležití. Tento rok toho máme na pláne ešte veľa - takže žiadne strachy!

rozhovor

US5 Bald ''Big In Amerika''
Úspešná cesta pre chalanov z US5! Keďže Jay (26), Izzy (24), Richie (19), Vince (15) a Chris (19) patria v Nemecku k absolútnym superstar, vyzerá to pre túto super päťku skvele aj v zahraničí! Teraz je tiež zaistená zmluva na CD v USA. Už v októbri pôjdu chalani do Ameriky na veľké reklamné turné a určite tam zamotajú hlavy aj americkým dievčatám. A to napriek tomu, že závistlivci tvrdili, že boyband môže úspešne fungovať maximálne 3 roky. No, môžu sa mýliť...

Detské narodeniny týždňa:

Chris (US5):

Momentálne je Chris so svojimi kolegami zo skupiny Richiem, Vinniem, Jayom a Izzym na Open-Air festivaloch v celom Nemecku! A keď chalani nestoja na javisku, tak pilne pracujú v štúdiu na nových piesňach na ich tretí album "Around the World", ktorý má vyjsť koncom roka. Aj napriek tomu má spevák US5 jeden dvôvod na oslavu: Bude mať 20. narodeniny! Srdečne blahoželáme.

zdroj: us5-czech.cz

albumy us5




us5---HSM3







us5----fotoshe







Nasiel sa new clen skupiny US5

Polapen!

To je ten nový!

Kluci jsou zpět! Konečně našli náhradu za Chrise! Vše o novém členovi...

Koho že máme tady?! Berlín, deštivé dopoledne. V doprovodu Bodyguarda vstoupil sladký US-kluk do kadeřnictví. Ještě se může docela volně pohybovat v hlavním městě - a přeci s tím bude už brzy konec! Jak že se Bravo exklusivně dozvědělo, toto je ten roztomilý surfařský typ, nový člen US5. Wow! Poté co Chris (20) v srpnu odešel, tvrdili Jay(26), Richie (19), Izzy (25) a Vince (16) stále dokola: Chceme dále pokračovat - v pěti!" Bylo hledání po Chrisově odchodu nyní konečně úspěšné? Bravo telefonicky mluvilo s US5 managementem Triple-M. " Ano, potvrdil nám manager Mark Dollar, On je ten nový! Jeho jméno je Cayce." V Německu je jen krátce, přijel sem přímo z Los Angeles. Manager: "Castingu se v USA účastnilo přes 1 500 kluků, zde jsme hledali tu správnou posilu do skupiny. Cayce nás hned zvedl ze židlí." Co že je na něm tak zvláštního? " Jeho hlas je šílenost. Prostě neuvěřitelný! A tancovat umí samozřejmě také. Je to perfektní člen!" Už když mu bylo 5 let, stál na kalifornských jevištích, navštěvoval speciální školu zpěvu a tanečního vyučování. Teď ho sice tento tvrdý úvodní program nevyčerpal, nebo? Protože hned po příjezdu, tak vyprávěl manager US5, zahájil zkoušku zpěvu. Aby toho nebylo dost: Sotva přijel do Německa, se musel tento nový člen naučit kompletní US5 taneční choreografii. Te to tvrdá práce! "Cayce proto přišel skvělý, ujišťoval Mark Dollar. " Také jsme si to zvolili, protože je velmi ctižádostivý a profesionální." Při těmto tvrdým pracovním úkolům mu alespoň nezbyde moc času na stesk po domově. Přece je poprvé sám z domova. Štěstí, že teď dostal novou "rodinu". : Ostatní čtyři kluci ho už samozřejmě poznali", vysvětluje Mark Dollar. "Okamžitě zapracovala chemie. A Jay, Izzy, Richie a Vince jsou spokojení, že je skupina konečně kompletní." Ale také fans si přejí, aby se teď už konečně opět stalo z US4 US5.....